Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warunki kuchenne, czyli patelnia grillowa i gazowy palnik.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3758
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 702
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3758
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 702
Składniki
Patelnię grillową posmarować smalcem. Na rozgrzanej patelni ułożyć białą kiełbasę obficie oprószoną, z obu stron, czerwoną papryką w proszku. Smażyć po 7 minut z każdej strony. Podawać z pieczywem i chrzanem ucieranym z żółtkami. Przepis na chrzan na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-chrzan-wielkanocny,105698.html
Grillowana biała kiełbasa równie dobrze smakuje na zimno, jako wędlinka do kanapek. Smacznego.