Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na smaczne śniadanie.
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 212
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 572
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 212
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 572
Składniki
Wykonanie: Ser schłodzić w lodówce. Każdą kromkę pokroić w trójkąty, posmarować z jednej strony masłem i tą stroną położyć na patelni i usmażyć na małym ogniu na złoty kolor. Zmniejszyć ogień, grzanki odwrócić, na każdej położyć po kawałku sera, patelnie przykryć przykrywką i smażyć aż ser zacznie się topić. Gotowe grzanki ułożyć na podgrzanym talerzu, przybrać łyżeczka żurawiny i podawać. SMACZNEGO.