Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne grzanki, idealne na weekendowe śniadanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1849
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2107
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1849
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2107
Składniki
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę, wyjmujemy łyżką miąższ, wkładamy do miseczki i zgniatamy widelcem. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz i sok z cytryny. Wszystko mieszamy. Jajka gotujemy na twardo-miękko i kroimy w plasterki. Bułkę/bagietkę kroimy na pół i grillujemy lub opiekamy w opiekaczu. Grzanki polewamy oliwą i smarujemy guacamole. Na wierzchu układamy plasterki jajek. Na koniec posypujemy rucolą, szczypiorkiem. Doprawiamy solą oraz pieprzem.