Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny przepis J.Olivera,sezon grzybowy w pełni ,więc delektujmy się darami lasu w różnych wersjach. Serdecznie polecam ten przepis:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 573
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11635
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13491
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2747
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 573
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11635
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13491
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2747
Składniki
Opłukane grzyby pokroić w grubsze plastry,dać na rozgrzane masło,dodać papryczkę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę, posolić i smażyć 10min. Kromki chleba zrumienić na patelni. Do grzybów dodać mascarpone,natkę pietruszki,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać i zasmażyć. Gorące kłaść na tosty. Smacznego życzę!