Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny przepis J.Olivera,sezon grzybowy w pełni ,więc delektujmy się darami lasu w różnych wersjach. Serdecznie polecam ten przepis:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11706
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8222
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155190
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1131
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11706
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8222
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155190
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1131
Składniki
Opłukane grzyby pokroić w grubsze plastry,dać na rozgrzane masło,dodać papryczkę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę, posolić i smażyć 10min. Kromki chleba zrumienić na patelni. Do grzybów dodać mascarpone,natkę pietruszki,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać i zasmażyć. Gorące kłaść na tosty. Smacznego życzę!