Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny przepis J.Olivera,sezon grzybowy w pełni ,więc delektujmy się darami lasu w różnych wersjach. Serdecznie polecam ten przepis:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15391
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6285
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13794
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15391
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6285
Składniki
Opłukane grzyby pokroić w grubsze plastry,dać na rozgrzane masło,dodać papryczkę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę, posolić i smażyć 10min. Kromki chleba zrumienić na patelni. Do grzybów dodać mascarpone,natkę pietruszki,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać i zasmażyć. Gorące kłaść na tosty. Smacznego życzę!