Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głodni? Czas na hot doga po brazylijsku czyli cachorro quente (wierne tłumaczenie: ciepły pies).
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1061
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1085
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1061
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12999
Składniki
Składniki na farsz miksujemy i wrzucamy do garnka, dodajemy troszkę gorącej wody (kubek)i gotujemy sos. Wkładamy parówki i gotujemy na małym ogniu, aż do momentu gdy woda wyparuje a sos stanie się gęsty. Reszta już prosta, parówka układamy w ciepłej bułce - paluchu i polewamy sosem. Jeśli mamy ochotę na trochę kalorii więcej posypujemy cieniutkimi połamanymi chipsami.