Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś podzielę się z Tobą przepisem na idealne ciasto naleśnikowe
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
do miski wlej płynne składniki, zacznij miksować dodawaj po łyżce mąki cały czas miskując ciasto musi być płynną, lekką masą odstaw je na pół godziny, po tym czasie przemieszaj nakładaj na rozgrzaną patelnię bez tłuszczu ( olej jest już w cieście) smaż bez tłuszczu z obu stron