Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki z PRL obsypane jadalnymi kwiatami. Podstawa to dobry chleb, warzywa, wędlina, ryba i dodatki. Dzieci zawsze chętnie ja zjedzą.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1742
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 236
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 182
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1742
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 236
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 182
Składniki
Chleb kroimy w plastry, smarujemy serkiem kozim. Nakładamy, plasterki łososia lub szynki. Układany plasterki warzyw i posypujemy szczypiorkiem, natką i kwiatami. Możemy też zrobić kanapkę tylko z serkiem, figą, posypaną matką, kwiatami i polaną miodem.