Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie racuszki? Dziś zaproponuję Wam jabłka w cieście z mąki bezglutenowej- ryżowej.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19288
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
do miski wsyp suche składniki, dokładnie wymieszaj, dodaj mokre składniki i dokładnie wymieszaj trzepaczką tak, żeby nie było grudek jabłko obierz, pokrój w plastry w poprzek, usuń gniazda nasienne tak przygotowane owoce obtocz w cieśnie i smaż na gorącym oleju podawaj z cukrem pudrem