Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na śniadanie, podsuwam Ci go :)
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 205
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 54
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 365
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 40
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 205
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 54
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 365
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 40
Składniki
Do garnka wsypać wypłukaną kaszę, wlać mleko, dodać masło i sól. Gotować na małej mocy palnika pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszając. Po około 20 minutach kasza będzie odpowiednio ugotowana, wchłonie całe mleko i zrobi się miękka. Ziarna słonecznika uprażyć na suchej patelni. Posypać nimi kaszę. Smacznego.