Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczne smakołyki!
tarka z drobnym oczkiem, tylka i woreczek foliowy
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Jaja gotuje się 8 minut od zagotowania wody. Ugotowane schłodzone jaja przekrawa się na pół. Żółtka tym razem starłam na drobnym oczku aby nie było grudek. Farsz wyrabia się na gładką masę z majonezem , bryndzą i pieprzem. Farsz nałożyłam tylką z woreczkiem foliowym.
Smacznego :)