Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 229
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 229
Składniki
Jaja gotuje się 8 minut od zagotowania. Przecina się je na pół i żółtka miesza się z buraczkami i chrzanem i majonezem. Jeśli używamy świeżo ugotowanych buraków, to można całość doprawić jeszcze octem owocowym lub sokiem z cytryny. Gotowe!
Smacznego :)