Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa i słonawa feta świetnie komponuje się smakowo z jajami
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4647
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4647
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Składniki
Ugotowałam jaja- 8 minut od zagotowania- wtedy żółtka nie będą miały niebieskawych obwódek. Jaja obrałam, przekroiłam wzdłuż i żółtka wyjęłam do miski. Dodałam fetę, musztardę, pieprz, szczypior i rzeżuchę. Całość wymieszałam. Farsz nałożyłam w zagłębienia jaj przez foliowy woreczek z obciętym narożnikiem.
Farsz z fetą jest niezwykle kremowy. Smacznego :)