Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa i słonawa feta świetnie komponuje się smakowo z jajami
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10330
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 108
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10330
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 992
Składniki
Ugotowałam jaja- 8 minut od zagotowania- wtedy żółtka nie będą miały niebieskawych obwódek. Jaja obrałam, przekroiłam wzdłuż i żółtka wyjęłam do miski. Dodałam fetę, musztardę, pieprz, szczypior i rzeżuchę. Całość wymieszałam. Farsz nałożyłam w zagłębienia jaj przez foliowy woreczek z obciętym narożnikiem.
Farsz z fetą jest niezwykle kremowy. Smacznego :)