Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa i słonawa feta świetnie komponuje się smakowo z jajami
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 461
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 102
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 125
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 196
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2251
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 461
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 102
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 125
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 196
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2251
Składniki
Ugotowałam jaja- 8 minut od zagotowania- wtedy żółtka nie będą miały niebieskawych obwódek. Jaja obrałam, przekroiłam wzdłuż i żółtka wyjęłam do miski. Dodałam fetę, musztardę, pieprz, szczypior i rzeżuchę. Całość wymieszałam. Farsz nałożyłam w zagłębienia jaj przez foliowy woreczek z obciętym narożnikiem.
Farsz z fetą jest niezwykle kremowy. Smacznego :)