Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i przepyszne śniadanie!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Jaja wbiłam do folii spożywczej, która znajdowała się w zagłębieniu. Posoliłam i popieprzyłam z wierzchu i zawinęłam. jaja włożyłam do wrzątku na 3,5- do 4 minut w zależności od wielkości jaj. Liście sałaty skropiłam dresingiem. Sos najlepiej robi się w małym słoiku. wystarczy zakręcony słoik wstrząsnąć i tworzy się nierozdzielająca emulsja.
:D
:DDD
Smacznego :)