Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i przepyszne śniadanie!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13324
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13324
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Składniki
Jaja wbiłam do folii spożywczej, która znajdowała się w zagłębieniu. Posoliłam i popieprzyłam z wierzchu i zawinęłam. jaja włożyłam do wrzątku na 3,5- do 4 minut w zależności od wielkości jaj. Liście sałaty skropiłam dresingiem. Sos najlepiej robi się w małym słoiku. wystarczy zakręcony słoik wstrząsnąć i tworzy się nierozdzielająca emulsja.
:D
:DDD
Smacznego :)