Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe jajo każdy chętnie zje podczas Świąt.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5819
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 326
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5819
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 326
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo- 3,5-4 minut od zagotowania się wody. Ostudzone obrałam i wyjęłam żółtka. Dodałam majonez i pieprz. Filecik dałam zamiast soli- podkreśli smak jaj ale smak nie będzie rybny. Farsz roztarłam. Połówki jaj ułożyłam na półmisku wysypanym posiekanym szczypiorem- nie będą się kołysać i ślizgać. Nałożyłam farsz.
Smacznego :)