Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe jajo każdy chętnie zje podczas Świąt.
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 320
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 147
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2462
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 320
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 147
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2462
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo- 3,5-4 minut od zagotowania się wody. Ostudzone obrałam i wyjęłam żółtka. Dodałam majonez i pieprz. Filecik dałam zamiast soli- podkreśli smak jaj ale smak nie będzie rybny. Farsz roztarłam. Połówki jaj ułożyłam na półmisku wysypanym posiekanym szczypiorem- nie będą się kołysać i ślizgać. Nałożyłam farsz.
Smacznego :)