Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie poranne śniadanie, sadzone jajka na boczku.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1146
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3314
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 840
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1146
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3314
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 840
Składniki
Plastry boczku nadcinamy i układamy na rozgrzanej z tłuszczem patelni, podsmażamy z obu stron na złoty kolor. Plastry układamy na patelni w kształcie koła. Gdy uzyskają odpowiedni kolor wbijamy jajka w środek tego koła, solimy i posypujemy koperkiem. Smażymy chwilkę pod przykryciem aż jajka się zetną. Tak usmażone jajka na boczku powoli zsuwamy na talerz. Pomidorka kroimy wzdłuż na 8 płatków które rozchylamy, w środek dajemy łyżeczkę majonezu i układamy 3 oliwki. Smacznego!!!