Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sadzone jaka na smażonej kiełbasie z cebulą podane z domowego wypieku chlebem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10323
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12767
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4532
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10323
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12767
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4532
Składniki
kiełbasę kroimy w kostkę i smażymy na gorącym tłuszczu. Cebulę obieramy, kroimy w pół plastry i dodajemy do zarumienionych kostek kiełbasy.
Gdy cebula będzie ładnie zeszklona wbijamy jajka, solimy, pieprzymy. Smażymy do momentu ścięcia się białek.
Posypujemy drobno pokrojoną natką pietruszki i koprem.
Podajemy ze świeżym domowym pieczywem. Smacznego!!!