Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skromne śniadanko, ale smaczne. Nie używamy soli, gdyż wędzonka zawiera wystarczającą ilość soli.
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 183
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 183
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 114
Składniki
Smażymy na gorącym tłuszczu plastry wędzonki na rumiano. Na zarumienione plastry wędzonki wbijamy jajka i smażymy polewając po wierzchu jajka gorącym tłuszczem. Usmażone plastry wędzonki z jajkami przekładamy na talerz, posypujemy zieleniną i konsumujemy z chlebkiem swojskiego wypieku. Smacznego !!!