Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skromne śniadanko, ale smaczne. Nie używamy soli, gdyż wędzonka zawiera wystarczającą ilość soli.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Smażymy na gorącym tłuszczu plastry wędzonki na rumiano. Na zarumienione plastry wędzonki wbijamy jajka i smażymy polewając po wierzchu jajka gorącym tłuszczem. Usmażone plastry wędzonki z jajkami przekładamy na talerz, posypujemy zieleniną i konsumujemy z chlebkiem swojskiego wypieku. Smacznego !!!