Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skromne śniadanko, ale smaczne. Nie używamy soli, gdyż wędzonka zawiera wystarczającą ilość soli.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Smażymy na gorącym tłuszczu plastry wędzonki na rumiano. Na zarumienione plastry wędzonki wbijamy jajka i smażymy polewając po wierzchu jajka gorącym tłuszczem. Usmażone plastry wędzonki z jajkami przekładamy na talerz, posypujemy zieleniną i konsumujemy z chlebkiem swojskiego wypieku. Smacznego !!!