Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skromne śniadanko, ale smaczne. Nie używamy soli, gdyż wędzonka zawiera wystarczającą ilość soli.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8222
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1444
Polecam.
Odsłon: 427
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8222
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2813
Polecam.
Odsłon: 1444
Polecam.
Odsłon: 427
Składniki
Smażymy na gorącym tłuszczu plastry wędzonki na rumiano. Na zarumienione plastry wędzonki wbijamy jajka i smażymy polewając po wierzchu jajka gorącym tłuszczem. Usmażone plastry wędzonki z jajkami przekładamy na talerz, posypujemy zieleniną i konsumujemy z chlebkiem swojskiego wypieku. Smacznego !!!