Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z kuchni chińskiej, jajka sadzone podane na gorącym ryżu, posypane szczypiorem lub inną zieleniną.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4228
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11561
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6605
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5519
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13688
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4228
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11561
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6605
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5519
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13688
Składniki
Jajka wbijamy na rozgrzany na patelni olej, smażymy na małym ogniu do częściowego ścięcia białka. Żółtka jajek polewamy rozgrzanym olejem lub smażymy na małym ogniu pod przykryciem przez około 2 minuty. Jajka posypujemy drobno pokrojoną zieleniną, może to być szczypior lub natka selera naciowego, i smażymy jeszcze około 15-20 sekund.
Usmażone jajka układamy na gorącym ryżu, polewamy sosem sojowym. Smacznego!!!