Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie smaków.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 391
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21884
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 391
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21884
Składniki
Jaja gotuje się na twardo osiem minut od zagotowania wody. Paluszki surimi wolę zawsze podgrzać przed spożyciem więc podsmażam je na ledwo wytłuszczonej patelni- lepiej się rozwarstwiają. Do starych żółtek dodaje się posiekane paluszki surimi 4 szt, majonez, musztardę, sól i pieprz i szczypiorek. Farsz nakłada się do jaj i dodatkowo dekoruję piątym kawałkiem paluszka surimi.
Smacznego :)