Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna pasta do pieczywa. Pasta jajeczna z awokado smakuje wyśmienicie i jest smacznym dodatkiem śniadaniowym i nie tylko. Można ja zajadać jako samodzielne danie lub rozsmarować na pieczywie. Polecam
miska, nóż, łyżka, ręcznik papierowy, garnek, deska do krojenia,
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20169
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20169
Składniki
Awokado umyć, osuszyć i przeciąć po całości, następnie przekręcić i rozdzielić na dwie połówki . Usunąć pestkę i za pomocą łyżki wyjąć miąższ. Miąższ pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miski. Ugotowane jajka oraz cebulę czerwoną obrać i również drobno pokroić. Dołożyć do miski z awokado, dodać drobno posikaną natkę pietruszki, doprawić pieprzem i solą do smaku, skropić sokiem z limonki i wymieszać z oliwą. Na koniec całość połaczyć z majonezem i pyszna pasta gotowa. Smacznego
Przygotowanie składników.
Składniki pokroić, przełożyć do miski , doprawić do smaku i wymieszać.
Na koniec całość połączyć z majonezem. Smacznego