Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 323
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1074
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 68
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 323
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1074
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 68
Składniki
Jajka roztrzepać z solą i pieprzem.
Mleko spienić w blenderze lub wlać do szczelnie zamykanego naczynia i potrząsać energicznie przez około 10 sekund do uzyskania piany.
Mleczną pianę oraz posiekaną dymkę dodać do jajek i dokładnie rozmieszać rózgą.
Na patelni rozgrzać tłuszcz, wlać jajka i smażyć, często mieszając, do uzyskania pożądanej konsystencji.