Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leniwy sobotni poranek inspiruje do przyrządzenia podkręconego śniadania. Dziś jajecznica a'la Italiana.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Na gorące masło na patelni wrzuciłam drobno posiekaną małą cebulę oraz małego pomidora pokrojonego w kosteczkę. Smażyłam ok. 2 minuty. Po tym czasie wbiłam 3 jajka, wycisnęłam 1 ząbek czosnku i osoliłam. Smażyłam mieszając do ścięcia się jajek. Szczypiorek dla smaku i ozdoby.