Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leniwy sobotni poranek inspiruje do przyrządzenia podkręconego śniadania. Dziś jajecznica a'la Italiana.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5000
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1236
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1498
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5000
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1236
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1498
Składniki
Na gorące masło na patelni wrzuciłam drobno posiekaną małą cebulę oraz małego pomidora pokrojonego w kosteczkę. Smażyłam ok. 2 minuty. Po tym czasie wbiłam 3 jajka, wycisnęłam 1 ząbek czosnku i osoliłam. Smażyłam mieszając do ścięcia się jajek. Szczypiorek dla smaku i ozdoby.