Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na bekonie, ze szczypiorem z wesołych kurzych jajek. Polecam.
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8046
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 718
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 152
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8046
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 718
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 152
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy pokrojony w kawałki bekon i cebulę pokrojoną w plastry.
Gdy kawałki bekonu z cebulą będą ładnie zarumienione wbijamy jajka, dodajemy pokrojony szczypior, doprawiamy ziołowym pieprzem i mieszamy.
Smażymy i mieszamy do momentu ścięcia się jajek, tak żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona tylko była taka trochę luźna.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!