Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażona jajecznica na wędzonym boczku z pieczarkami i szczypiorem, podana z domowego wypieku chlebkiem i zapachem wiosny. Polecam.
Ziemniaki pieczone z sosem tzatziki.
Odsłon: 609
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 252
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 300
Ziemniaki pieczone z sosem tzatziki.
Odsłon: 609
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 252
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 300
Składniki
Jajka wbijamy do głębokiego talerza doprawiamy tylko pieprzem, bez soli, gdyż w boczku wędzonym jest sól i to nam wystarczy. Dodajemy pokrojony szczypior. Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojony w kostkę boczek i pokrojone pieczarki.
Gdy boczek i pieczarki nabiorą złocistego koloru dodajemy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Wszystkie składniki na patelni mieszamy i smażymy do momentu jaką jajecznicę kto lubi, czy mocno usmażoną czy lekko. Usmażoną jajecznicę podajemy z kromką domowego wypieku chlebkiem. Smacznego!!!