Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażona jajecznica na wędzonym boczku z pieczarkami i szczypiorem, podana z domowego wypieku chlebkiem i zapachem wiosny. Polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13130
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2498
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3646
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4566
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13130
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2498
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3646
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4566
Składniki
Jajka wbijamy do głębokiego talerza doprawiamy tylko pieprzem, bez soli, gdyż w boczku wędzonym jest sól i to nam wystarczy. Dodajemy pokrojony szczypior. Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojony w kostkę boczek i pokrojone pieczarki.
Gdy boczek i pieczarki nabiorą złocistego koloru dodajemy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Wszystkie składniki na patelni mieszamy i smażymy do momentu jaką jajecznicę kto lubi, czy mocno usmażoną czy lekko. Usmażoną jajecznicę podajemy z kromką domowego wypieku chlebkiem. Smacznego!!!