Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastąp masło, czy olej śmietaną. Jajecznica wyjdzie cudownie kremowa i delikatna jak nigdy dotąd. Jej smak możecie wzbogacić o ulubione dodatki, np. szczypiorek, cebulę, koperek, paprykę, pomidora czy szynkę.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 237
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 237
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Jajka wbij do miski i rozkłuć je widelcem. Dodaj szczyptę soli i pieprzu.
Na patelnię wlej 2 łyżki śmietany i lekko ją podgrzej. Następnie dodaj rozbełtane jajka z przyprawami. Składniki mieszaj drewnianą łyżką do połączenia.
Gotową jajecznicę ze śmietaną oprósz natką pietruszki. Podawaj na ciepło z kromką świeżego pieczywa. Smacznego.