Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna jajecznica usmażona na swojskiej wędzonce z jajkami od kur wesołych, zielononóżek. Pyszne danie na śniadanie :)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 754
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 104
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 754
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 104
Składniki
Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojone w kostkę kawałki wędzonego podgardla lub boczku. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek.
Dodajemy pokrojone w plasterki cebulki dymki i chwilę smażymy pod przykryciem do zeszklenia cebuli.
Wbijamy 5 jajek i dodajemy pokrojony drobno szczypior.
Smażymy cały czas mieszając do momentu ścięcia się jajek, oraz musimy uważać żeby za bardzo nie przesmażyć jajecznicy, by nie była sucha.
Smacznego!!!