Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna jajecznica usmażona na swojskiej wędzonce z jajkami od kur wesołych, zielononóżek. Pyszne danie na śniadanie :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5497
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5497
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Składniki
Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojone w kostkę kawałki wędzonego podgardla lub boczku. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zarumienienia się skwarek.
Dodajemy pokrojone w plasterki cebulki dymki i chwilę smażymy pod przykryciem do zeszklenia cebuli.
Wbijamy 5 jajek i dodajemy pokrojony drobno szczypior.
Smażymy cały czas mieszając do momentu ścięcia się jajek, oraz musimy uważać żeby za bardzo nie przesmażyć jajecznicy, by nie była sucha.
Smacznego!!!