Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażona z jajek od kurek wesołych, jajecznica, na boczku wędzonym z cebulą, posypana natką pietruszki.
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 72
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1692
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 68
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 72
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1692
Składniki
Plasterki boczku i pokrojoną cebulę w pół plastry smażymy pod przykryciem na małym ogniu do miękkości boczku i cebuli. Wbijamy jajka, solimy, pieprzymy i mieszamy.
Smażymy do momentu lekkiego ścięcia jajek. Jeżeli ktoś lubi mocno ściętą smaży troszkę dłużej. Usmażoną jajecznicę posypujemy natką pietruszki i podajemy z pieczywem. Smacznego!!!