Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyczną jajówkę można aromatycznie stuningować i podawać na małych kawałkach bagietki,ciabattki albo innym ulubionym pieczywie z rozmaitymi dodatkami jak zielona pietruszka,dymka albo lubczyk
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
jajka rozbijamy do miseczki- roztrzepujemy razem z 2 łyżeczkami gęstej śmietany kremówki,dodajemy sól,pieprz,chili,suszone oregano i bazylię mieszamy wszystko bardzo energicznie do uzyskania gładkiej konsystencji,dodajemy drobno posiekaną dymkę i zieloną pietruszkę
na patelni klarujemy masło i wrzucamy przekrojone na pół ząbki czosnku i na taki podkład wlewamy jajka z całym towarzystwem smażymy do uzyskania ulubionej konsystencji i podajemy na pieczywku posmarowanym masłem
Smacznego ;-)