Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyczną jajówkę można aromatycznie stuningować i podawać na małych kawałkach bagietki,ciabattki albo innym ulubionym pieczywie z rozmaitymi dodatkami jak zielona pietruszka,dymka albo lubczyk
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1332
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25162
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1332
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25162
Składniki
jajka rozbijamy do miseczki- roztrzepujemy razem z 2 łyżeczkami gęstej śmietany kremówki,dodajemy sól,pieprz,chili,suszone oregano i bazylię mieszamy wszystko bardzo energicznie do uzyskania gładkiej konsystencji,dodajemy drobno posiekaną dymkę i zieloną pietruszkę
na patelni klarujemy masło i wrzucamy przekrojone na pół ząbki czosnku i na taki podkład wlewamy jajka z całym towarzystwem smażymy do uzyskania ulubionej konsystencji i podajemy na pieczywku posmarowanym masłem
Smacznego ;-)