Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ze smażoną wędzonką, poranna jajecznica podana z domowego wypieku pieczywem. Polecam.
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8041
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 718
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 152
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8041
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 718
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 152
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojony w małe kawałki boczek, pokrojonego pomidora i pokrojoną w pół plastry cebulę.
Gdy boczek z cebulą lekko się zarumieni dodajemy jajka, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy do momentu żeby jajecznica nie była za mocno usmażona.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!