Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ze smażoną wędzonką, poranna jajecznica podana z domowego wypieku pieczywem. Polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10879
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6244
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13183
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4925
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10879
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6244
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13183
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4925
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojony w małe kawałki boczek, pokrojonego pomidora i pokrojoną w pół plastry cebulę.
Gdy boczek z cebulą lekko się zarumieni dodajemy jajka, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy do momentu żeby jajecznica nie była za mocno usmażona.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!