Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Standardowe danie na szybkie i smaczne śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12643
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7155
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12643
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7155
Składniki
Wykonanie: Z dużej cukinii ukroić plaster o grubości 0,5 cm. Wydrążyć miękki środek i pokroić w drobną kostkę. Pokroić również pieczarki i pomidora. Warzywa podsmażyć na maśle, następnie dodać rozbełtane jajka i posolić do smaku. Smażyć do uzyskania odpowiedniej konsystencji jajecznicy.