Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszy szlachetnych grzybów przekonywał nie będę, a ciekawych zachęcam.
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10221
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 183
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 22
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 18
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65195
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 789
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10221
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 183
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 22
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 18
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65195
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 789
Składniki
Grzyby dokładnie umyłem, podzieliłem na mniejsze kawałki, w durszlaku osączyłem (im mniej wody tym krótszy czas smażenia). Na patelni rozgrzałem klarowane masło, zeszkliłem cebulę, wrzuciłem grzyby. Dusiłem, aż woda zawarta jeszcze w grzybach odparowała. Wbiłem jajka, doprawiłem solą i pieprzem. Podałem ze świeżym pieczywem.