Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszy szlachetnych grzybów przekonywał nie będę, a ciekawych zachęcam.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2762
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6423
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2762
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6423
Składniki
Grzyby dokładnie umyłem, podzieliłem na mniejsze kawałki, w durszlaku osączyłem (im mniej wody tym krótszy czas smażenia). Na patelni rozgrzałem klarowane masło, zeszkliłem cebulę, wrzuciłem grzyby. Dusiłem, aż woda zawarta jeszcze w grzybach odparowała. Wbiłem jajka, doprawiłem solą i pieprzem. Podałem ze świeżym pieczywem.