Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny aromat na talerzu! Życzę smacznego :)
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12419
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4441
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 68
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12419
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4441
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 68
Składniki
Kurki trzeba dokładnie oczyścić. Większe sztuki warto pokroić na pół. Kurki podsmaża się a niewielkiej ilości tłuszczu do momentu gdy puszczą sok, potem on odparuje a grzyby się lekko przyrumienią. Wtedy można wbić jaja, posolić je i popieprzyć. Jest wiele indywidualnych metod smażenia jajecznicy, proponuje jaja mieszać od razu do momentu, aż wszystko się zetnie.
Smacznego :)