Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny aromat na talerzu! Życzę smacznego :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1887
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3844
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3596
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 415
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1887
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3844
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3596
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 415
Składniki
Kurki trzeba dokładnie oczyścić. Większe sztuki warto pokroić na pół. Kurki podsmaża się a niewielkiej ilości tłuszczu do momentu gdy puszczą sok, potem on odparuje a grzyby się lekko przyrumienią. Wtedy można wbić jaja, posolić je i popieprzyć. Jest wiele indywidualnych metod smażenia jajecznicy, proponuje jaja mieszać od razu do momentu, aż wszystko się zetnie.
Smacznego :)