Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny aromat na talerzu! Życzę smacznego :)
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 945
Polecam.
Odsłon: 677
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 55
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 945
Polecam.
Odsłon: 677
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 55
Składniki
Kurki trzeba dokładnie oczyścić. Większe sztuki warto pokroić na pół. Kurki podsmaża się a niewielkiej ilości tłuszczu do momentu gdy puszczą sok, potem on odparuje a grzyby się lekko przyrumienią. Wtedy można wbić jaja, posolić je i popieprzyć. Jest wiele indywidualnych metod smażenia jajecznicy, proponuje jaja mieszać od razu do momentu, aż wszystko się zetnie.
Smacznego :)