Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny aromat na talerzu! Życzę smacznego :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Kurki trzeba dokładnie oczyścić. Większe sztuki warto pokroić na pół. Kurki podsmaża się a niewielkiej ilości tłuszczu do momentu gdy puszczą sok, potem on odparuje a grzyby się lekko przyrumienią. Wtedy można wbić jaja, posolić je i popieprzyć. Jest wiele indywidualnych metod smażenia jajecznicy, proponuje jaja mieszać od razu do momentu, aż wszystko się zetnie.
Smacznego :)