Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie na kurki nie ma lepszego śniadania......
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4706
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12796
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7220
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4706
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12796
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7220
Składniki
Grzyby dokładnie oczyścić, większe pokroić na kawałki, mniejsze zostawić w całości. Cebulę pokroić w kostkę.
Na patelni roztopić połowę masła, wrzucić cebulę i smażyć na średnim ogniu do zeszklenia.
Następnie dodać grzyby i szczyptę soli, smażyć razem przez kolejne 5-7 minut.
Jajka wbić do miski, dodać sól i pieprz, lekko roztrzepać. Wlać na patelnię, wymieszać z grzybami, dodać pozostałą część masła i smażyć, aż jajka lekko się zetną. Gotową jajecznicę posypać posiekaną natką.