Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi jajecznicę ? Myślę że każdy, dlatego podam wam dziś przepis jak przygotowywała nam mama pyszną puszystą jajecznicę kiedy na przykład miała mało jajek a musiała nakarmić nas wszystkich
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3853
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 410
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 772
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3853
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 410
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 772
Składniki
Do salaterki wbić całe jajka, posolić i wlać mleko całość rozbełtać za pomocą widelca do połączenia się jajek z mlekiem. Na patelnię dodać masło, rozpuścić je wlać przygotowane jajka, jak już zaczną się ścinać wtedy dodać rukolę lub inne dodatki jakie lubicie na przykład szczypiorek czy to co lubicie
Tak przygotowana jajecznica jest pulchna i delikatna jak dla mnie taka jajecznica jest o wiele smaczniejsza niż sama przygotowana z dodatkami, nie wiem dokładnie jak wam to opisać po prostu musicie przygotować i sami posmakować. Dodatkowo do jajecznicy można przygotować bułkę z masełkiem i dowolną wędliną kto jaką lubi