Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka na śniadanie są klasykiem. Warto je jednak czasem urozmaicić ;) W swoich jajecznych eksperymentach dodawałam do tradycyjnej jajecznicy pieczarki, cebulę i natkę pietruszki - wyszło pysznie :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Składniki
Na rozgrzaną patelnię włożyć masło, zeszklić posiekaną cebulę. Pieczarki umyć i pokroić. Dodać do cebuli, podsmażyć do całkowitego odparowania soku. Jajka wbić do miseczki, dodać sól i odrobinę pieprzu. Wszystko razem roztrzepać widelcem. Wlać do podsmażonych pieczarek. Dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Podawać z pieczywem od razu po przygotowaniu.