Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka na śniadanie są klasykiem. Warto je jednak czasem urozmaicić ;) W swoich jajecznych eksperymentach dodawałam do tradycyjnej jajecznicy pieczarki, cebulę i natkę pietruszki - wyszło pysznie :)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4940
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34401
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113759
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4940
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34401
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2076
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113759
Składniki
Na rozgrzaną patelnię włożyć masło, zeszklić posiekaną cebulę. Pieczarki umyć i pokroić. Dodać do cebuli, podsmażyć do całkowitego odparowania soku. Jajka wbić do miseczki, dodać sól i odrobinę pieprzu. Wszystko razem roztrzepać widelcem. Wlać do podsmażonych pieczarek. Dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. Podawać z pieczywem od razu po przygotowaniu.