Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowite urozmaicenie porannej jajecznicy o pieczarki, delikatną cebulkę szalotkę i wyrazisty w smaku parmezan. Idealne, pożywne i aromatyczne połączenie na dobry początek dnia :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 835
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 835
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Szalotkę kroimy w kostkę, szklimy ją na maśle i dodajemy do niej pokrojone w pasy pieczarki. Wszystko smażymy do momentu odparowania wody z grzybów. Następnie dodajemy jajka i smażymy ją do czasu uzyskania odpowiedniej, ulubionej przez nas konsystencji. Na koniec całość doprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem oraz startym parmezanem, dokładnie mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)