Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 486 kcal Węglowodany: 39 g Tłuszcz: 22 g Białko: 29 g
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 139
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 419
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 139
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 419
Składniki
1. Pieczarki umyj, obierz i pokrój na kawałki, a następnie podduś na maśle. 2. Jaja wbij do pieczarek, dodaj posiekany szczypiorek. 3. Jajecznicę dopraw solą oraz pieprzem. 4. Podawaj z pieczywem.