Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jajek od kur wesołych, z pieczarkami na boczku wędzonym. Polecam.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 45
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 45
Składniki
Wymyte, pokrojone w plasterki pieczarki smażymy na tłuszczu.
Dodajemy plastry wędzonego boczku i smażymy do zarumienienia się plasterków boczku z obu stron.
Dodajemy rozmieszane, doprawione solą i pieprzem jajka, mieszamy. Smażymy do momentu takiego, jaką lubimy jajecznicę, na luźno czy więcej podsmażoną.
Podajemy z pieczywem i pomidorkami koktajlowymi, dekorujemy gałązką kopru. Smacznego!!!