Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybowy sezon w pełni, więc warto niedzielnej jajecznicy dodać charakteru.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5355
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1698
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5219
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1731
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5355
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1698
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5219
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1731
Składniki
Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na ćwiartki. Na maśle klarowanym dusimy rydze pod przykryciem około 5-7 minut. Dodajemy jajka, sól i pieprz. Smażymy jajecznicę, aż osiągnie ulubioną przez nas konsystencję. Opcjonalnie można posypać świeżym szczypiorkiem.