Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybowy sezon w pełni, więc warto niedzielnej jajecznicy dodać charakteru.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1618
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 722
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1618
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 722
Składniki
Rydze dokładnie czyścimy, myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na ćwiartki. Na maśle klarowanym dusimy rydze pod przykryciem około 5-7 minut. Dodajemy jajka, sól i pieprz. Smażymy jajecznicę, aż osiągnie ulubioną przez nas konsystencję. Opcjonalnie można posypać świeżym szczypiorkiem.