Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śniadanie na ciepło. Dzisiaj pyszna propozycja z wykorzystaniem jajek i chleba tostowego
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37017
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1291
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1679
Smaczne danie :)
Odsłon: 772
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1473
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37017
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1291
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1679
Smaczne danie :)
Odsłon: 772
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1473
Składniki
Udało mi się kupić jajka z dwoma żółtkami i tak one wyglądają. To są 3 jajka z dwoma żółtkami
Chleb tostowy kroimy w kostkę
Na patelnię wrzucamy masło klarowane i rozpuszczamy.
Na rozgrzane masło wsypujemy grzanki i podsmażamy.
Do grzanek dodajemy roztrzepane jajka.
Do masy jajecznej dodajemy starty żółty ser, solimy i pieprzymy. Mieszamy całość.
Jak już mamy ulubioną konsystencję wykładamy na talerz i wieńczymy listkiem bazylii. Smacznego