Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię śniadanie na ciepło. Dzisiaj pyszna propozycja z wykorzystaniem jajek i chleba tostowego
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Składniki
Udało mi się kupić jajka z dwoma żółtkami i tak one wyglądają. To są 3 jajka z dwoma żółtkami
Chleb tostowy kroimy w kostkę
Na patelnię wrzucamy masło klarowane i rozpuszczamy.
Na rozgrzane masło wsypujemy grzanki i podsmażamy.
Do grzanek dodajemy roztrzepane jajka.
Do masy jajecznej dodajemy starty żółty ser, solimy i pieprzymy. Mieszamy całość.
Jak już mamy ulubioną konsystencję wykładamy na talerz i wieńczymy listkiem bazylii. Smacznego