Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam mojej rodzince na śniadanko jajka ugotowane na twardo ale podane inaczej. Podane na sałacie i pomidorach, obsypane pokruszonymi żółtkami. Śniadanko bardzo smaczne i syte.
garnek, półmisek lub talerz, widelec, nóż,
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 93
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2621
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106590
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 93
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2621
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106590
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Na talerzu rozłożyć umyte, osuszone liście sałaty, na liściach poukładać plasterki pomidorów, lekko je oprószyć solą i pieprzem. Na pomidorach ułożyć połówki białek. Trzy żółtka odłożyć a resztę rozetrzeć z majonezem ,musztardą oraz posiekaną natką pietruszki , dodać sól i pieprz do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić białka jajek. Całość posypać rozkruszonymi żółtkami. Smacznego.