Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne faszerowane jajka idealne nie tylko od święta.
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4612
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4075
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 27
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4612
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4075
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 27
Składniki
Jajka kroimy na pół, żółtka wyjmujemy. W misce miksujemy blenderem żółtka, miąższ awokado i posiekane zioła. Farsz doprawiamy do smaku solą, pieprzem, musztardą oraz sokiem z cytryny. Farsz przekładamy do szprycy/rękawa i nadziewamy połówki jajek. Jajka wykańczamy posypując pestkami granatu oraz natką pietruszki i koperkiem.