Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka od szczęśliwych kurek faszerowane pieczarkami i zieleniną.
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 35
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1207
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 265
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 66
Kotlety z kalafiora są pyszną i zdrową alternatywą do dań mięsnych. Podane z...
Odsłon: 609
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 35
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1207
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 265
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 66
Kotlety z kalafiora są pyszną i zdrową alternatywą do dań mięsnych. Podane z...
Odsłon: 609
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na maśle. Pieczarki ścieramy na grubej tarce, dodajemy do podduszonej cebuli i dusimy kilka minut. Uduszone pieczarki skrapiamy cytryną, dosłownie kilka kropli, dla podbicia smaku. Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy. Jajka gotujemy na twardo, kroimy na pół, żółtka wyjmujemy i przekładamy do miski. Białka układamy na półmisku do jajek. Żółtka miksujemy blenderem z majonezem. Do żółtek dodajemy uduszone pieczarki i posiekaną zieleninę, mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Farszem nadziewamy połówki jajek, przybieramy natką pietruszki i marynowanymi pieczarkami.