Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne jajka faszerowane z dodatkiem szynki. Prosty przepis, niewiele składników. W sam raz na świąteczny stół.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 78
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 519
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 382
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 78
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 519
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 382
Składniki
Obrane jajka kroimy na połówki, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem. Szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do żółtek, dokładamy majonez lub serek, doprawiamy do smaku i mieszamy. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Farszem napełniamy połówki jajek, układamy na półmisku i dekorujemy zieleniną.