Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne jajka faszerowane z dodatkiem szynki. Prosty przepis, niewiele składników. W sam raz na świąteczny stół.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1904
Polecam, pychota.
Odsłon: 636
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 518
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1904
Polecam, pychota.
Odsłon: 636
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 518
Składniki
Obrane jajka kroimy na połówki, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem. Szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do żółtek, dokładamy majonez lub serek, doprawiamy do smaku i mieszamy. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Farszem napełniamy połówki jajek, układamy na półmisku i dekorujemy zieleniną.