Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne jajka faszerowane z dodatkiem szynki. Prosty przepis, niewiele składników. W sam raz na świąteczny stół.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1491
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 98
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1491
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 98
Składniki
Obrane jajka kroimy na połówki, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem. Szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do żółtek, dokładamy majonez lub serek, doprawiamy do smaku i mieszamy. Na końcu dodajemy posiekany koperek. Farszem napełniamy połówki jajek, układamy na półmisku i dekorujemy zieleniną.