Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na wielkanocne jajka to powrót do dawnej klasyki, są aromatyczne i bardzo wyraziste w smaku, polecam na smaczne świąteczne śniadanie. Tak właśnie smakuje nasza tradycja
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29031
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2208
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29031
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2208
Składniki
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie aby dobrze się skubały, wyjąć, wystudzić , obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Żółtka wydrążyć do miseczki, rozdrobnić łyżką lub widelcem, dodać świeżo tarty chrzan oraz majonez, osolić i doprawić pieprzem do smaku, dobrze utrzeć na gładka jednolitą masę. Napełnić masę połówki jajek, udekorować natką ułożyć na talerzu. Najlepiej smakują dobrze schłodzone. Wesołego Alleluja!