Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na wielkanocne jajka to powrót do dawnej klasyki, są aromatyczne i bardzo wyraziste w smaku, polecam na smaczne świąteczne śniadanie. Tak właśnie smakuje nasza tradycja
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Składniki
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie aby dobrze się skubały, wyjąć, wystudzić , obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Żółtka wydrążyć do miseczki, rozdrobnić łyżką lub widelcem, dodać świeżo tarty chrzan oraz majonez, osolić i doprawić pieprzem do smaku, dobrze utrzeć na gładka jednolitą masę. Napełnić masę połówki jajek, udekorować natką ułożyć na talerzu. Najlepiej smakują dobrze schłodzone. Wesołego Alleluja!