Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 512
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1332
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 512
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1332
Składniki
Jajka włożyć do rondelka i zalać zimną wodą. Postawić na gazie . Jak woda zacznie wrzeć, to jajka są gotowe. Maja ścięte białko i płynne żółtko. To jest moja metoda, a mój mąż gotuje nieco inaczej. Wkłada jajka do wrzątku i gotuje trzy minuty. Gotowane tak czy inaczej, świeże, pachnące są najlepsze na świecie. Smacznego.