Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co może być lepszego na śniadanie czy kolację ? A może tak swojskie świeże jajka prosto od kurki, są pyszne bez chemii moje kurki biegają po całym podwórku nie są w zamknięciu. " Jajeczko, jajeczko, jajeczko pełne snu gdzie nie spojrzysz w kurniku jajko tam i tu ".
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1080
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 80
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1080
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2847
Składniki
Jajka ugotować na twardo lub pół twardo (kto jak woli i lubi ), ugotować jajka każdy umie. Następnie wylać gotowaną wodę zalać zimną, obrać ze skorupek.
Każde jajko po przekrajać na pół, dodać po łyżeczce majonezu.
Na jajka z majonezem pokroić drobno szczypiorek i jeśli ktoś lubi obsypać szczyptą pieprzu czarnego nie koniecznie, można dodać coś kto co lubi.
Tak przygotowane jajka nadają się nie tylko na śniadanie czy kolację ale również na imprezę każdego rodzaju, również na święta Wielkanocne.