Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne jajka na śniadanie wielkanocne.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 507
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 608
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4708
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 946
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 507
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 608
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4708
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 946
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Składniki
Wykonanie: Buraki ugotować, wystudzić i obrać ze skórki, włożyć do dużego słoja. Do garnka wlać wodę, ocet i wrzucić pozostałe składniki na marynatę. Mieszać do rozpuszczenia cukru i gotować powali przez 5 minut, po czym zalać buraki ciepłą zalewą. Po całkowitym ostudzeniu zalewy, włożyć jajka, przykryć i wstawić do lodówki. Po 2-3 dniach wyjąć jajka z zalewy, są już gotowe do spożycia, można je przechowywać w lodówce do tygodnia.