Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w takiej formie idealne są na co dzień jak i od Święta.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 837
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 683
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5846
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 608
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4837
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1045
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 837
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 683
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5846
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 608
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4837
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1045
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół, lekko ścinamy końcówki, by każda połówka stabilnie stała. Makrelę obieramy z ości, cebulę kroimy w drobną kostkę, natką i szczypiorek siekamy. Do ryby dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko miksujemy blenderem do połączenia składników. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę wykładamy na połówki jajek. Przybieramy natką pietruszki i korniszonem. Porada: Jeśli zostanie nam się trochę pasty możemy użyć ją do grzanek chlebowych lub oczywiście do kanapek.