Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w takiej formie idealne są na co dzień jak i od Święta.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11717
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8244
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155200
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11717
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8244
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155200
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół, lekko ścinamy końcówki, by każda połówka stabilnie stała. Makrelę obieramy z ości, cebulę kroimy w drobną kostkę, natką i szczypiorek siekamy. Do ryby dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko miksujemy blenderem do połączenia składników. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę wykładamy na połówki jajek. Przybieramy natką pietruszki i korniszonem. Porada: Jeśli zostanie nam się trochę pasty możemy użyć ją do grzanek chlebowych lub oczywiście do kanapek.