Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w takiej formie idealne są na co dzień jak i od Święta.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół, lekko ścinamy końcówki, by każda połówka stabilnie stała. Makrelę obieramy z ości, cebulę kroimy w drobną kostkę, natką i szczypiorek siekamy. Do ryby dodajemy koncentrat pomidorowy. Wszystko miksujemy blenderem do połączenia składników. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę wykładamy na połówki jajek. Przybieramy natką pietruszki i korniszonem. Porada: Jeśli zostanie nam się trochę pasty możemy użyć ją do grzanek chlebowych lub oczywiście do kanapek.