Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega szybkie i pyszne śniadanie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Składniki
Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę, a następnie dodać pastę. Chwilę smażymy doprawiając, do smaku solą i pieprzem (sos jest dość ostry, więc proponuję ostrożnie z pieprzem) i wbijamy jajka. Czekamy aż białko się zetnie (nie mieszamy!), ale żółtko pozostanie płynne. Dekorujemy bazylią.